ПН-СБ 08:00 – 20:00
flag ua ua
0 800 300 990
Talman>Новини>КЛЮЧОВІ СКЛАДОВІ ВІДПОВІДАЛЬНОГО ЗБЕРІГАННЯ ВІД КОМПАНІЇ ТАЛЬМАН


Звернувшись до професіоналів компанії Тальман для здійснення відповідального зберігання в Києві, Ви гарантовано можете скористатися рядом послуг:

  • відповідальне зберігання на короткий термін, так зване тимчасове зберігання від 1 тижня
  • прийом і розподіл партії товару, вантажно-розвантажувальні роботи будь-якої складності та обсягу
  • формування збірних палет (спліт-палети), якщо Вам необхідно, щоб на 1 палеті було кілька видів товару, безпомилкова комплектація будь-якій збірній партії товару
  • вантажоперевезення товару, наданого на відповідальне зберігання по Києву, області, Україні, за кордон
  • підготовка наборів товару на складі відповідального зберігання для проведення промо-акцій
  • стікерування, маркування і штрихкодування товару при відповідальному зберіганні, нанесення будь-якої необхідної інформації клієнту на партію товару і окремі її частини
  • кількісний і якісний облік товару на складі відповідального зберігання, зважування товару
  • паркан товару за вказаною адресою, його доставка в необхідний пункт призначення
  • компанія Тальман може з упевненістю стверджувати, що в якості наданих послуг з прийому товару на відповідальне зберігання, його подальшої сортування або навіть перепакування в необхідну нову тару і доставці на точки продажів (вантажоперевезення або дистрибуції) нашим фахівцям немає рівних!

Ми з успіхом виконуємо свої обов’язки з відповідального зберігання, що доводять позитивні відгуки наших клієнтів і беззастережне довір’я, яким, вони багато років з нами діляться.

Існує групи товарів і вантажів, які компанією Тальман на відповідальне зберігання не приймаються. До них відносяться: представники живої флори і фауни; зброю, боєприпаси і суміжні товари; товари виділяють пари, гази, запахи і тд. Більш детальну інформацію, з даного питання, Ви можете отримати, звернувшись до наших менеджерів відділу відповідального зберігання.

3 ВІДЗНАКИ ВІДПОВІДАЛЬНОГО ЗБЕРІГАННЯ ВІД ОРЕНДИ ПРИМІЩЕННЯ:

  • Ви платите лише за корисну площу, а саме ту площу, яку займає Ваш товар (вантаж). При зменшенні площ, зменшується оплата за відповідальне зберігання. У той час як, при оренді приміщення, Ви змушені виробляти орендну плату за все приміщення, в незалежності від обсягу товару, який Ви в ньому плануєте зберігати, і навіть якщо товару не буде зовсім – орендна плата за приміщення фіксована, не кажучи вже про щомісячної оплаті комунальних послуг. Тому про вигоду відповідального зберігання в Києві питань виникнути просто не може! Економія і фінансова оптимізація всіх логістичних процесів – це фундамент відповідального зберігання.
  • відповідальним зберіганням займаються лише професіонали, з багаторічним досвідом роботи, за плечима яких, досвідчений персонал, водопостачання, каналізація, одним слово все, що може Вам знадобитися при вирішенні будь-яких логістичних завдань, і те, чого може не виявитися в Вашому розпорядженні при звичайній оренді складського приміщення
  • склад компанії Тальман, призначений для відповідального зберігання не обмежений параметрами окремих приміщень або кімнат, висотою стель і розмірами дверних прорізів, в ньому відсутні нерівності підлогового покриття, небезпека пролягання поряд з товаром водопровідних труб і інших можливих несприятливих чинників.

Відповідальне зберігання з компанією Тальман – це спокій і впевненість. Спокій за цілісність і збереження товару, впевненість – у високій якості виконаних робіт з реалізації будь-яких логістичних процесів.

Звертайтеся в компанію Тальман для здійснення тимчасового зберігання, адресного зберігання, паллетного зберігання або будь-якого іншого виду відповідального зберігання в Києві!

Потрібна консультація