ПН-СБ 08:00 – 20:00
flag ua ua
0 800 300 990
Talman>Новини>Всеукраїнський День Логіста 2021


Всеукраїнський День Логіста 2021

26.11.2021р. відзначили професійне свято у колі колег та партнерів по бізнесу, повністю занурилися у тему складської та транспортної логістики.

В черговий раз команда TALMAN LOGISTIC стали учасниками профільної конференції «ХХVI Всеукраїнський День Логіста: Success stories у логістиці 2021» – головна подія року для фахівців у логістиці. Це єдина в Україні щорічна спеціалізована зустріч для професіоналів логістики та суміжних галузей. На зустрічі зібралися понад 350 топ-менеджерів та керівників логістики з усіх регіонів країни та сусідніх країн, щоб обговорити тенденції розвитку логістики в поточних умовах та провести переговори з поточними та перспективними партнерами.

Насичена програма Дня Логіста була розбита на два потоки:

  • Оптимізація транспортної логістики. Практичний досвід.
  • Оптимізація складської логістики. Готові кейси з впровадження

Ця унікальна комунікаційна площадка, сприяла обміну досвідом, обговорили тенденцій розвитку логістики, була чудовою можливістю поділитися своїми досягненнями, перейняти успішний досвід та обговорити ідеї подальшого підвищення ефективності бізнесу.

Конференція традиційно об’єднала представників галузі для вирішення всіх етапів ланцюга постачання, підвищення ефективності складської обробки товарів, транспортного та інформаційного забезпечення компаній, роботи з персоналом у логістиці, а також передачі логістичних бізнес-процесів на аутсорсинг.

Потрібна консультація