ПН-СБ 08:00 – 20:00
flag ua ua
0 800 300 990
Talman>Новини>Фулфілмент послуги. Склад для интернет-магазину.


Що таке фулфілмент послуги

Фулфілмент (англ. fulfilment “виконання”) – комплекс операцій, які проводить продавець товару з моменту оформлення замовлення покупцем і до моменту отримання ним покупки.

Фулфілмент для інтернет-магазинів

Серед наших клієнтів фулфілмент послуги, найчастіше користуються попитом серед інтернет-магазинів та маркетплейсів. Оскільки утримання власного складу, складської техніки та складського персоналу, особливо для інтернет-магазинів початківців, може бути надто затратним і клопітким заходом. У таких випадках простіше та вигідніше звернутися за послугами до професіоналів та передати організацію роботи складу на аутсорсинг. Це швидке та правильне рішення.

Послуги фулфілмент від компанії Тальман Логістик включають послуги зберігання товару на складі, а також формуванню, пакуванню та відправленню отриманих замовлень з інтернет-магазину в службу доставки.

Які процеси виконуються на нашому складі фулфілмент у Києві

  • складське зберігання товарів;
  • прийом та обробка замовлень;
  • комплектація та упаковка замовлень;
  • отримання оплати від покупців;
  • доставка замовлень;
  • робота із поверненнями.

Переваги роботи з фулфілмент-центром Тальман Логістик

Оптимізація витрат і прийом товару

Фулфілмент-центр Тальман Логістик приймає товар палетами та поштучно. Перед прийманням товару наші співробітники ретельно оглядають цілісність пакування. Ви можете бути певні, що кожна одиниця товару буде порахована та промаркована спеціальним штрих-кодом. Звіти щодо залишків товару на складі клієнт отримує щодня.

Зберігання товару

Фулфілмент послуги та інші складські послуги ми надаємо на нашому складі класу А+, загальною площею понад 10 000м2. Склад обладнаний усіма сучасними технологіями у складській логістиці. Системи вентиляції та кондиціонування забезпечують постійний контроль температури та вологості.

Для дрібних товарів складі фулфилмента “Talman Logistics” існують окремі зони – мезонін. Це спеціально виділена частина, складу на якій встановлені стелажні конструкції з перекриттям (полками), на яких зберігаються дрібні товари в коробах, а комплектувальнику зручно пересуватися і збирати поштучний товар для формування інтернет-замовлення.

Ми працюємо не з будь-якими товарами, наприклад, не зберігатимемо те, що закон забороняє реалізовувати дистанційно: ліки, сигарети. Є багато компаній, які спеціалізуються тільки на одній категорії товарів – мода, електроніка. Іноді оператори не працюють з великогабаритними товарами, такими як меблі та техніка.

Підвищення якості та швидкості доставки готових відправлень

Після оформлення замовлення наші співробітники відразу приступають до роботи комплектації та відправки. Для нас важливо, щоб покупець отримав своє замовлення якнайшвидше. Як правило, фулфілмент-оператори співпрацюють одразу з кількома службами доставки України. А також клієнтам надається повна інформація про посилку – місцезнаходження, маршрут.

Робота з поверненням

Для будь-якого власника інтернет-магазину повернення – це біль. Як правило, багато фулфілмент-компаній готові самостійно обробляти повернення. Це завдання має особливу актуальність, якщо йдеться про торгівлю одягу та взуття.

Оптимізація витрат на упаковку

Упакувати товар так, щоб ніщо не завадило йому доїхати в цілості та безпеці – важке завдання. Упаковку – пухирчасту плівку, різні коробки – оператор включає вартість тарифу.

Зниження витрат на ІТ

Для ефективного керування та автоматизації складських процесів на наших складах використовується система управління складом WMS Qguar Pro.

Скорочення витрат на персонал

На нашому складі працює лише висококваліфікований персонал. За 25 років на ринку складської логістики фахівці логістичної компанії Тальман знають як налагодити складські процеси від приймання вантажу до моменту його відправлення.

Потрібна консультація