ПН-СБ 08:00 – 20:00
flag ua ua
0 800 300 990
Talman>Новини>Незважаючи на військовий стан, Тальман продовжує інвестувати


Незважаючи на військовий стан, Тальман продовжує інвестувати

У цих непростих умовах компанія «Тальман» продовжує працювати, надаючи клієнтам послуги на високому рівні, а також інвестуючи у розвиток, сучасні технології та своїх співробітників. Так, днями ми придбали ще один новий електромобіль, і презентували його нашому співробітнику Розпутньому Олександру, також щасливим власником автомобіля став Гавриленко Віталій,  за довгі роки спільної роботи та значний внесок у розвиток компанії.

Автомобіль з електродвигуном це «транспорт майбутнього» швидка, зручна та економічна машина, сподіваємося, що Олександру та Віталію вони прослужить довго та допоможуть у досягненні всіх поставлених завдань та цілей.

Інвестиції в сучасні технології дають нам змогу не стояти на місці, йти в ногу з часом і надавати клієнтам високий рівень обслуговування. А внесок у персонал – це додатковий спосіб мотивації, який стимулює розвитку.

Команда «Тальман» працює як цілісний механізм, у якому співробітники об’єднані спільними цінностями. Щодня ми працюємо над тим, щоб кожен клієнт, який потребує складських чи логістичних послуг, міг отримати високий рівень обслуговування та закрити всі потреби бізнесу на вигідних умовах.

Потрібна консультація