ПН-СБ 08:00 – 20:00
flag ua ua
0 800 300 990
Talman>Новини>СКЛАД ВІДПОВІДАЛЬНОГО ЗБЕРІГАННЯ В КИЄВІ


Відповідальне зберігання в Києві за останнє десятиліття стало нормою як для великого, так і для малого бізнесу. Сформована сьогодні сучасна ситуація на ринку продажу товарів, як в Україні, так і в усьому Світі, є наслідком високої і досить жорсткої конкуренції з боку всіх гравців ринку, включаючи покупців товару. Без оптимізації виробником (або дистриб’ютором) абсолютно всіх витрат на шляху товару – від моменту його виробництва, до кінцевого отримання будь-якого товару покупцем, не важливо в якій саме точці земної кулі він знаходиться- неможливо виграти конкурентну боротьбу.

Тому, в останні роки, багато хто міг помітити, величезну динаміку зростання чисельності, як дрібних власників товарів, так і великих компаній, які вибирають оптимальний спосіб знизити вартість пропонованих ними товарів, шляхом зниження рівня витрат на зберігання, розподіл і подальшу доставку товару покупцеві – що може дозволити лише відповідальне зберігання.

Загальна прагматика і економічна раціональність, лежать в основі відповідального зберігання. Сьогодні, стає все менш вигідним тримати додатковий персонал (який не потрібен при відповідальному зберіганні), заморожувати кошти під будівництво окремого капітального складського споруди, або щомісяця виробляти орендну плату за використання цілих приміщень, площа яких, не відповідає дійсно необхідної власникові товару, так як вона перевищує необхідну і до чого деколи в рази, на відміну від площі, використовуваної при відповідальному зберіганні. Також, не варто забувати про витрати по організації складського обліку товару і внутрішнього управлінського обліку персоналом Вашого підприємства, не кажучи вже про закупівлю та підтримці в робочому стані далеко не дешевою складської техніки і устаткування. Відповідальне зберігання – це простий вихід з глухого кута в лабіринті логістичних операцій, в який багато власників потрапляють і з якого вийти у них не виходить багато років.

Якщо Ви маєте намір займатися, саме, розвитком Вашого бізнесу і продуктивно, цілеспрямовано шукати нові ринки збуту, а не занурювати себе і колектив в кабалу складського обліку, то ухвалення рішення про співпрацю на основі Договору відповідального зберігання з Компанією Тальман, буде Вашим першим правильному кроком ! Відповідальне зберігання від компанії Тальман – спрощує і дисциплінує Ваші товарні потоки.

Якщо Ви не стикалися раніше з відповідальним зберіганням, то на перший, і дуже поверховий погляд, можна не побачити всієї вигоди відповідального зберігання в Києві, але варто Вам спокійно і послідовно зробити точний підрахунок, як Ви відразу помітите, крім явної економічної вигоди і ряд інших конкурентних переваг відповідального зберігання.

ВИДИ ВІДПОВІДАЛЬНОГО ЗБЕРІГАННЯ В КИЄВІ ВІД КОМПАНІЇ ТАЛЬМАН

  1. В залежності від періоду і термінів ми забезпечуємо відповідальне зберігання як:

    • На тривалий термін – відповідальне довгострокове зберігання, без обмеження періоду зберігання
    • Тимчасове зберігання – Ви завжди зможете організувати «перевалочний пункт» або тимчасовий склад для оперативного зберігання в Києві
  2. . В залежності від способу зберігання, наша пропозиція з відповідального зберігання має на увазі:

    • Стелажне зберігання – з можливістю багаторівневого розміщення товарів на металевих конструкціях, з додатковим використанням спеціальної складської техніки для здійснення вантажно-розвантажувальних робіт
    • • Підлогове зберігання – товар складений на палеті без використання стелажів або стендів
  3. В залежності від методу відповідального зберігання ми готові запропонувати:

    • Палетне зберігання в Києві – товар складений на необхідному палето-місці «ЕвроАмеріканка»
    • Поштучно зберігання – без використання піддонів
Потрібна консультація